Frenat EM të aplikuara me pranverë të serisë REB05

Frenat EM të aplikuara me pranverë të serisë REB05

Produktet me përmasa të mëdha të serisë REB05 janë frena elektromagnetike të aplikuara me pranverë dhe me fërkim të thatë, me forca të besueshme frenimi dhe mbajtëse.Ato përdoren gjerësisht në raste të ndryshme të frenimit të mbajtjes dhe ngadalësimit.

Frenat elektromagnetike REACH janë bërë nga materiale fërkimi me cilësi të lartë dhe integrojnë pajisjen tonë amortizuese për reduktimin e zhurmës dhe dizajnin e optimizuar të qarqeve elektromagnetike.Ne kemi disa patenta të dhëna për REACH dhe arrijmë kosto-efektive, jetëgjatësi të gjatë dhe zhurmë të ulët, etj.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Parimet e Punës

Kur statori është i fikur, susta gjeneron forca mbi armaturën, atëherë përbërësit e diskut të fërkimit do të mbërthehen midis armaturës dhe fllanxhës për të gjeneruar çift rrotullues frenimi.Në atë kohë, krijohet një hendek Z midis armaturës dhe statorit.

Kur frenat duhet të lirohen, statori duhet të lidhet me fuqinë DC, atëherë armatura do të lëvizë në stator me forcë elektromagnetike.Në atë kohë, armatura shtypte sustën gjatë lëvizjes dhe përbërësit e diskut të fërkimit lëshohen për të shkëputur frenimin.

Veçoritë

Tensioni nominal i Frenave (VDC): 24V,45V,96V,103V,170, 180V,190V,205V.
I adaptueshëm në rrjete të ndryshme Tensioni (VAC): 42~460V
Shtrirja e çift rrotullimit të frenimit: 4~125N.m
Struktura me kosto efektive, kompakte
Montim i lehtë
Certifikuar nga kontrolli kombëtar i cilësisë së makinerive ngritëse dhe transportuese dhe testi i tipit të qendrës së inspektimit
Duke zgjedhur module të ndryshme, niveli më i lartë i mbrojtjes mund të arrijë në lp65

Aplikacionet

● Motori i frenimit
● Makineri zdrukthëtari
● Teknologji automatike
● Motori i ingranazheve
● Servo motor
● Makineri ndërtimi
● Makineria e paketimit
● Pajisje ngritëse
● Automjete elektrike
● Skuter elektrik


Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni