Pse na zgjodhet ne

Menaxhimi

Menaxhimi i REACH

REACH ka eksploruar mënyrën e mbijetesës dhe zhvillimit të ndërmarrjes, duke krijuar vlerë për klientët dhe zinxhirin e furnizimit duke krijuar një sistem menaxhimi të përshtatshëm për veten e tij dhe të drejtuar nga teknologjia.Kompania ka kaluar certifikatat e sistemit të menaxhimit ISO 9001, ISO 14001 dhe IATF16949.Sistemi i menaxhimit ERP i zhvilluar në mënyrë të pavarur menaxhon në mënyrë efikase të dhënat që lidhen me prodhimin e kompanisë, teknologjinë, cilësinë, financat, burimet njerëzore, etj., dhe ofron bazën dixhitale për menaxhimin dhe vendimmarrjen e ndryshme brenda kompanisë.

Përparësitë e R&D

Me më shumë se njëqind inxhinierë R&D dhe inxhinierë testues, REACH Machinery është përgjegjëse për zhvillimin e produkteve të ardhshme dhe përsëritjen e produkteve aktuale.Me një grup të plotë pajisjesh për testimin e performancës së produktit, të gjitha madhësitë dhe treguesit e performancës së produkteve mund të testohen, provohen dhe verifikohen.Përveç kësaj, ekipet profesionale të R&D dhe shërbimit teknik të Reach u kanë ofruar klientëve dizajn të personalizuar të produktit dhe mbështetje teknike për të përmbushur kërkesat e veçanta të klientëve në aplikacione të ndryshme.

 

Lloji Test

Kontrolli i cilësisë

Kontrolli i cilësisë

Nga lëndët e para, trajtimi termik, trajtimi i sipërfaqes dhe përpunimi i saktë deri te montimi i produktit, ne kemi instrumentet dhe pajisjet e testimit për të testuar dhe verifikuar konformitetin e produkteve tona për t'u siguruar që ato plotësojnë kërkesat e dizajnit dhe të klientit.Kontrolli i cilësisë kryhet gjatë gjithë procesit të prodhimit.Në të njëjtën kohë, ne po rishikojmë dhe përmirësojmë vazhdimisht proceset dhe kontrollet tona për të siguruar që produktet tona përmbushin ose tejkalojnë pritshmëritë e klientëve.

Aftësia prodhuese

 

Për të siguruar shpërndarjen, cilësinë dhe koston, REACH ka insistuar në investimin e pajisjeve gjatë viteve, duke formuar një aftësi të fortë shpërndarjeje.
1, REACH ka më shumë se 600 pajisje të përpunimit të makinerive, 63 linja prodhimi robotësh, 19 linja montimi automatike, 2 linja trajtimi sipërfaqësor, etj., Për të arritur prodhimin e pavarur të përbërësve kryesorë të produktit.
2, REACH bashkëpunon me më shumë se 50 furnizues strategjikë për të formuar një sistem të sigurt tredimensional të zinxhirit të furnizimit.

 

Kapaciteti i prodhimit

Përparësitë e arritjes

Konkurrueshmëria pesë thelbësore

Materiale

Materialet e pavarura të fërkimit me bërthamë të zhvilluara plotësojnë me saktësi kërkesat e performancës sëfrenat.

Procesi

Prodhimi automatik dhe proceset e inspektimit online për të garantuar cilësi të qëndrueshme.

Produkt

Ekzaminimi i rreptë i tipit dhe verifikimi i dizajnit për të garantuar stabilitetin e produktit.

Kontrolli i cilësisë

Operacione të standardizuara, me mbi 100 pika të kontrollit të cilësisë dhe 14 inspektime automatike për të garantuar cilësi të qëndrueshme.

Duke testuar

10,000,000 herë test statik gjatë gjithë jetës dhe 1,000 herë test i ndalimit emergjent për të garantuar qëndrueshmërinë performancës.

Tetë pika kryesore teknike

Teknologjia e projektimit të zgjidhjeve elektromagnetike

Formula e pavarur e zhvilluar e pllakave të fërkimit dhe teknologjia e prodhimit preciz

Teknologjia e testimit të performancës

Menaxhim me përvojë për të kuptuar në thellësi nevojat e tregut dhe të klientëve

Teknologjia e përpunimit preciz

Menaxhimi dhe shërbimi profesional për të garantuar operacione të qëndrueshme ndaj klientit

Teknologjia e menaxhimit të informacionit

Analiza e tregut, njohuritë e tendencave dhe teknologjia e gjykimit