baner-GC
Frenat
Ingranazhet e valëve të tendosjes
banderolë

rreth nesh

rreth

çfarë bëjmë ne

Me vite përvojë në industri, Reach Machinery është angazhuar në prodhimin e komponentëve të transmetimit të energjisë dhe frenimit.

Si një kompani e çertifikuar me ISO 9001, ISO 14001 dhe IATF16949, ne kemi përvojë të gjerë në projektim dhe prodhim, si dhe kontroll të cilësisë për të përmbushur nevojat e klientëve tanë dhe për të zgjidhur problemet e tyre vazhdimisht.

më shumë >>

ne do t'ju sigurojmë
merrni gjithmonëmë e mira
rezultatet.

Merrni më shumë informacion
Me më shumë se njëqind inxhinierë R&D dhe inxhinierë testues, REACH Machinery është përgjegjëse për zhvillimin e produkteve të ardhshme dhe përsëritjen e produkteve aktuale.Me një grup të plotë pajisjesh për testimin e performancës së produktit, të gjitha madhësitë dhe treguesit e performancës së produkteve mund të testohen, provohen dhe verifikohen.Përveç kësaj, ekipet profesionale të R&D dhe shërbimit teknik të Reach u kanë ofruar klientëve dizajn të personalizuar të produktit dhe mbështetje teknike për të përmbushur kërkesat e veçanta të klientëve në aplikacione të ndryshme.
Pse na zgjodhet ne

aplikacionet

Informacion