Frenat EM të aplikuara me pranverë të serisë REB04

Frenat EM të aplikuara me pranverë të serisë REB04

Frenat elektromagnetike të aplikuara me pranverë të serisë REB04 janë frena elektromagnetike me aplikim të pranverës dhe me fërkim të thatë (lirohen kur aktivizohen dhe frenohen kur janë ndërprerë).Frenat përdoren si frena mbajtëse dhe frena shërbimi.Frena me sustë të Serisë Reach REB 04 është një produkt standard për përdorim universal.Për shkak të modularitetit të tij, ky fren përdoret në një gamë të gjerë sektorësh të industrisë me kërkesa të veçanta.

Versioni me jetëgjatësi të këtij frena pranvere garanton qëndrueshmëri të jashtëzakonshme me kosto veçanërisht të ulëta të ciklit të jetës.Frenat e pranverës mund të përdoren në sistem si frena parkimi, frena shërbimi dhe frena emergjence me shpejtësi të lartë.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Parimet e Punës

Kur statori është i fikur, susta gjeneron forca mbi armaturën, atëherë përbërësit e diskut të fërkimit do të mbërthehen midis armaturës dhe fllanxhës për të gjeneruar çift rrotullues frenimi.Në atë kohë, krijohet një hendek Z midis armaturës dhe statorit.

Kur frenat duhet të lirohen, statori duhet të lidhet me fuqinë DC, atëherë armatura do të lëvizë në stator me forcë elektromagnetike.Në atë kohë, armatura shtypte sustën gjatë lëvizjes dhe përbërësit e diskut të fërkimit lëshohen për të shkëputur frenimin.

Karakteristikat e produktit

Tensioni nominal i Frenave (VDC): 24V,45V,96V,103V,170, 180V,190V,205V.
I adaptueshëm në rrjete të ndryshme Tensioni (VAC): 42~460V
Shtrirja e çift rrotullimit të frenimit: 3~1500N.m
Duke zgjedhur module të ndryshme, niveli më i lartë i mbrojtjes mund të arrijë në lp65
Dizajnimi i moduleve për të përmbushur kërkesat e ndryshme të aplikacioneve
Instalim i shpejtë dhe i lehtë
Mirëmbajtje e ulët: udhërrëfyes të rotorit të gjatë dhe rezistente ndaj konsumit me dhëmbë të rrënjosur të provuar
Dërgesë e shpejtë me modele të ndryshme

Dizajn modular

Frenat e tipit A dhe të tipit B mund të plotësojnë kërkesat e ndryshme të klientëve duke përdorur aksesorë të ndryshëm

Dizajn modular

Aplikacionet

● Mekanizmi i ngritjes së vinçit kullë
● Motori i frenimit
● Pajisje ngritëse
● Objektet e magazinimit
● Motori i ingranazheve
● Garazhi i parkimit mekanik
● Makineri ndërtimi
● Makineri paketimi
● Makineri zdrukthëtari
● Porta automatike rrotulluese
● Pajisjet e kontrollit të momentit të frenimit
● Automjete elektrike
● Skuter elektrik

Shkarkimi i të dhënave teknike


Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni