GR-, GS- og diafragmakoblinger fra REACH MACHINERY

Vi er en original produsent som spesialiserer seg på å produsere koblinger for et bredt spekter av bruksområder.Våre koblinger inkluderer GR-koblingen, GS-slippfri kobling og membrankobling.Disse koblingene er designet for å gi høy dreiemomentoverføring, forbedre maskinbevegelseskvalitet og stabilitet, og absorbere støt forårsaket av ujevn kraftoverføring.

Våre koblinger er kjent for sin lille størrelse, lette vekt og evne til å overføre høyt dreiemoment.Dette gjør dem til et ideelt valg for applikasjoner der plassen er begrenset og vekt er et problem.I tillegg tilbyr koblingene våre effektiv beskyttelse ved å dempe og redusere vibrasjoner og støt under drift, samtidig som de korrigerer aksiale, radielle, vinkelmessige installasjonsavvik og sammensatte monteringsfeil.

GR-, GS- og diafragmakoblinger fra REACH MACHINERY (1)

Reach-koblinger er mye brukt i ulike bransjer, inkludert CNC-maskinverktøy, modulære lysbilder, graveringsmaskiner, kompressorer, tårnkraner, pumper (vakuum, hydraulikk), heiser, sprøytestøpemaskiner, ingeniørmaskiner (utleggere), gruvemaskiner (røreverk), petroleumsmaskineri, kjemiske maskineri, løftemaskineri, transportmaskineri, lettindustrimaskiner og tekstilmaskiner etc.

Vår GR-kobling har en unik design som minimerer gapet mellom koblingskomponentene, og sikrer høy torsjonsstivhet og utmerket vibrasjonsdemping.Dette gjør den ideell for applikasjoner som krever høy presisjon og lav vibrasjon.

GR-, GS- og diafragmakoblinger fra REACH MACHINERY (2)

Vår GS-kobling er designet for høyhastighetsapplikasjoner som krever høy dreiemomentoverføring og lave reaksjonskrefter.Denne koblingen tilbyr en slippfri design som muliggjør høypresisjonsposisjonering og eliminerer vedlikehold.

GR-, GS- og diafragmakoblinger fra REACH MACHINERY (3)

Membrankoblingen vår er designet for bruksområder som krever høy dreiemomentoverføring og høy presisjon.Denne koblingen tilbyr utmerket fleksibilitet, noe som gjør den i stand til å imøtekomme aksiale, radielle, vinkelmessige installasjonsavvik og sammensatte monteringsfeil.Den er også vedlikeholdsfri, noe som gjør den til et utmerket valg for applikasjoner som krever minimalt med nedetid.

GR-, GS- og diafragmakoblinger fra REACH MACHINERY (4)

Oppsummert tilbyr våre koblinger høy dreiemomentoverføring, utmerket bevegelseskvalitet og stabilitet, og effektiv beskyttelse mot vibrasjoner og støt.De er ideelle for et bredt spekter av bruksområder på tvers av ulike bransjer, og vi er sikre på at produktene våre vil overgå dine forventninger.


Innleggstid: Mar-08-2023