Зошто да не изберете нас

Управување

Управување со REACH

REACH го истражува начинот на опстанок и развој на претпријатието, создавајќи вредност за клиентите и синџирот на снабдување преку воспоставување на систем за управување соодветен за себе и управуван од технологијата.Компанијата има положено сертификати за системот за управување со ISO 9001, ISO 14001 и IATF16949.Независно развиениот систем за управување со ERP ефикасно управува со податоците поврзани со производството на компанијата, технологијата, квалитетот, финансиите, човечките ресурси итн., и обезбедува дигитална основа за различно управување и одлучување во рамките на компанијата.

Предности на истражување и развој

Со повеќе од стотина инженери за истражување и развој и инженери за тестирање, REACH Machinery е одговорен за развојот на идните производи и повторувањето на тековните производи.Со целосен сет на опрема за тестирање на перформансите на производот, сите големини и индикатори за перформанси на производите може да се тестираат, испробаат и проверат.Покрај тоа, професионалните тимови за истражување и развој и технички услуги на Reach им обезбедија на клиентите приспособен дизајн на производи и техничка поддршка за да се исполнат посебните барања на клиентите во различни апликации.

 

Тип тест

Контрола на квалитет

Контрола на квалитет

Од суровини, термичка обработка, површинска обработка и прецизна обработка до склопување на производи, имаме инструменти и опрема за тестирање за тестирање и потврдување на усогласеноста на нашите производи за да се осигураме дека ги задоволуваат дизајнот и барањата на клиентите.Контролата на квалитетот се одвива во текот на целиот производствен процес.Во исто време, ние постојано ги прегледуваме и подобруваме нашите процеси и контроли за да се осигураме дека нашите производи ги исполнуваат или ги надминуваат очекувањата на клиентите.

Производствена способност

 

Со цел да се обезбеди испорака, квалитет и цена, REACH инсистираше на инвестиции во опрема во текот на годините, формирајќи силна способност за испорака.
1, REACH има повеќе од 600 опрема за обработка на машини, 63 линии за производство на роботи, 19 автоматски линии за склопување, 2 линии за површинска обработка итн., За да се постигне независно производство на основни компоненти на производот.
2, REACH соработува со повеќе од 50 стратешки добавувачи за да формира безбеден тридимензионален систем на синџир на снабдување.

 

Производствен капацитет

Достигнете предности

Пет основни конкурентност

Материјали

Независните ndent-d развиени материјали за триење на јадрото точно ги задоволуваат барањата за изведба насопирачки.

Процес

Автоматско производство и онлајн инспекциски процеси за да се гарантира стабилен квалитет.

Производ

Строго испитување на типот и верификација на дизајнот за да се гарантира стабилноста на производот.

Контрола на квалитет

Стандардизирани операции, со над 100 точки за контрола на квалитетот и 14 автоматски проверки за да се гарантира стабилен квалитет.

Тестирање

10.000.000 пати статичен животен тест и 1.000 пати тест за итно запирање за да се гарантира стабилна перформанси.

Осум технички моменти

Технологија за дизајнирање на електромагнетни решенија

Независна развиена формула за триење и технологија за прецизно производство

Технологија за тестирање на перформансите

Искусен менаџмент за длабинско разбирање на потребите на пазарот и клиентите

Технологија на прецизна обработка

Професионално управување и услуга за да се гарантира стабилно работење на клиентите

Технологија за управување со информации

Анализа на пазарот, тренд на увид и технологија за расудување