банер-GC
Кочници
Запчаници со бранови напрегање
банер

за нас

за

што правиме

Со долгогодишно искуство во индустријата, Reach Machinery е посветена на производство на компоненти за пренос на енергија и сопирање.

Како компанија сертифицирана според ISO 9001, ISO 14001 и IATF16949, имаме долгогодишно искуство во дизајнот и производството, како и контрола на квалитетот за да ги задоволиме потребите на нашите клиенти и континуирано да ги решаваме нивните проблеми.

повеќе >>

ние ќе ви обезбедиме
секогаш добивајнајдобар
резултати.

Добијте повеќе информации
Со повеќе од стотина инженери за истражување и развој и инженери за тестирање, REACH Machinery е одговорен за развојот на идните производи и повторувањето на тековните производи.Со целосен сет на опрема за тестирање на перформансите на производот, сите големини и индикатори за перформанси на производите може да се тестираат, испробаат и проверат.Покрај тоа, професионалните тимови за истражување и развој и технички услуги на Reach им обезбедија на клиентите приспособен дизајн на производи и техничка поддршка за да се исполнат посебните барања на клиентите во различни апликации.
Зошто изберете нас

апликации

Информации